Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

ESKİŞEHİSPOR KULÜBÜ, OLAĞAN MALİ GENEL KURUL VE OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURUL İLANI

Eskişehispor Kulübü, Olağan Mali Genel Kurul ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul İlanı
16.04.2024
Okunma sayısı : 477
Haberi paylaş :

DÜZELTME

Kulübümüz tarafından 24 Nisan 2024 Çarşamba ve bu tarihte yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihlerinde yapılacağı duyurulan olağanüstü seçimli genel kurul toplantımız, camiamızın kongre süreçleriyle zaman kaybetmemesi adına kulübümüz tüzüğü gereği Haziran ayında yapılması gereken olağan mali genel kurul toplantımız ile birleştirilmiştir. Eskişehirspor kongre üyelerimizin yönetim kurulu çalışmaları için mevcut yönetimimizden zaman talep etmeleri de bu düzeltmede etkili olmuştur. Bu doğrultuda olağan mali genel kurul ve olağanüstü seçimli genel kurul toplantımız camiamızın ''kongreler hafta sonu olmalı'' isteği göz önüne alınarak; 26 Mayıs 2024 Pazar günü yapılacak olup, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci oturum 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacaktır.

ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ

OLAĞAN MALİ GENEL KURUL
Kulübümüzün aşağıda gündem maddeleri bulunan Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısının 26.05.2024 Pazar günü saat 13.00’te Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Eskişehir adresinde yapılmasına; ilk toplantıda yasal çoğunluğun sağlanmaması halinde ise ikinci toplantının 02.06.2024 Pazar günü aynı adreste ve aynı saatte aşağıda verilen gündem maddeleri ile yasal çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verilmiştir.

GÜNDEM
Açılış, Başkanlık Divanı ve Divana tutanağı imzalama yetkisinin verilmesi, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Mali ve İdari Raporların okunması, görüşülmesi ve ibrası, Denetim Kurulu raporunun okunması görüşülmesi ve ibrası, 2024-2025 dönemi tahmini gelir-gider bütçesinin görüşülmesi müzakeresi ve kabülü, Dilek ve temenniler, Başkan teşekkür konuşması, Kapanış.

OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURUL
Kulübümüzün aşağıda gündem maddeleri bulunan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Toplantısının 26.05.2024 Pazar günü saat 14.30’da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Eskişehir adresinde yapılmasına; ilk toplantıda yasal çoğunluğun sağlanmaması halinde ise ikinci toplantının 02.06.2024 Pazar günü aynı adreste ve aynı saatte aşağıda verilen gündem maddeleri ile yasal çoğunluk aranmaksızın yapılmasına karar verilmiştir.

GÜNDEM
Açılış, Başkanlık Divanı ve Divana tutanağı imzalama yetkisinin verilmesi, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Sandık Kurulunun oluşturulması, a) Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerinin 3 yıllığına seçimi (Başkan ile 14 asil ve 8 yedek Yönetim Kurulu Üyesi), b) Denetim Kurulu Başkan ve Üyelerinin 3 yıllığına seçimi (3 asil ve 3 yedek), c) Disiplin Kurulu Başkan ve Üyelerinin 3 yıllığına seçimi (3 asil ve 3 yedek), d) Sicil Kurulu Başkan ve Üyelerinin 3 yıllığına seçimi (3 asil ve 3 yedek), Dilek ve temenniler, Başkan teşekkür konuşması, Kapanış.

Not: 2024 yılı aidatlarını 31 Mart 2024 tarihine kadar yatırmış üyelerimiz Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na katılabileceklerdir. Sayın Üyelerimizin kimliklerini yanlarında bulundurmalarını ve girişte yetkililere göstermelerini rica ederiz.

ESKİŞEHİRSPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.