Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

KULÜBÜMÜZÜN OLAĞAN MALİ GENEL KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Kulübümüzün bugün yapılan Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısında Yönetim Kurulumuz oy birliğiyle ibra edildi.

Kulübümüzün Olağan Mali Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı
15.09.2020
Okunma sayısı : 2388
Haberi paylaş :

Eskişehirspor Kulübü Derneği Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, bugün Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapıldı.
 
Kulüp Müdürümüz Ahmet Cem Mengüç’ün açılış konuşması ile başlayan genel kurulda ardından başkanlık divanı seçimi gerçekleştirildi.

Genel Kurul Divan Başkanlığı’na seçilen, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Bilge Kosbatur, toplantı gündemi ile ilgili bilgiler verdi.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra kürsüye gelen Kulüp Muhasebe Müdürümüz Gökay Mehmet Şahin, kulübümüzün finansal yapısıyla ilgili hazırlanan raporu okurken, ardından Denetim Kurulu Üyemiz Okan Mısırlıoğlu 2020 yılının Denetim Kurulu Faaliyet Raporu’nu okudu.
 
Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda Yüksek Divan Başkanı Bilge Kosbatur 24.11.2019 - 08.09.2020 dönemi faaliyetleriyle ilgili Yönetim Kurulu’nun ibrasını oylamaya sundu. Yönetim Kurulu, oy birliğiyle ibra edildi. Denetim Kurulu’nun da faaliyetlerinden ötürü oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından bütçeye geçildi.
 
Kulüp Muhasebe Müdürümüz 2020-2021 yılı bütçesini üyelere okudu. Daha sonra yapılan oylamada Eskişehirspor Kulübü’nün 2020-2021 yılı bütçesi oybirliğiyle kabul edildi.
 
Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda Dilek ve temenniler kısmında söz alan Odunpazarı Belediye Başkanımız ve kongre üyemiz Kazım Kurt söz alarak, şehirdeki dinamitlerin bir araya gelmesi temennisini ileterek,Yönetim Kurulumuz faaliyetlerinde başarı dileklerini iletti.

Son olarak Başkanımız Mustafa Akgören kürsüye çıktı. Kulüp Başkanımız, kulübümüzün genel mali durumunu değerlendirdiği konuşmasında kulübümüze destek verenlere teşekkür ederken, kulübümüzün bulunduğu durumdan kurtulması için gerekli olan birlikteliğe acil olarak ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.