Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

Antrenman Günlüğü
24.09.2020
Okunma sayısı : 1441
Haberi paylaş :

Eskişehirsporumuz, TFF 1. Lig'in 3. haftasında Altay ile 27 Eylül Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Mustafa Özer ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde saat 17.00’de ısınma çalışmasıyla başlayan antrenman şut çalışmasıyla devam etti. İdman, taktiksel çalışmalarla noktalandı.

Takımımız, hazırlıklarını yarın sabah yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Diğer yandan, dün yapılan akşam antrenmanında sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakan Ömer Faruk Güler yapılan muayene ve çekilen mr sonucunda sağ hamstring kasında yaralanma tespit edilmiş olup tedavisine başlandı. Oyuncumuzun yaklaşık 6 haftalık bir tedavi sonrası takımla çalışmalara başlaması planlanmaktadır. Sakatlığı devam eden diğer oyuncularımızdan Sezgin Coşkun'un tedavisine devam edilirken, düz koşulara başlayan oyuncumuzun Altay maçında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak. Sağ kasık adalesi yaralanması olan Muhammet Yahya Akbulut'un ise tedavisi devam etmekte olup futbolcumuz bu hafta takımdaki yerini alamayacak.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.