Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

ALTAY MAÇI HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI

Altay Maçı Hazırlıklarımız Tamamlandı
26.09.2020
Okunma sayısı : 1679
Haberi paylaş :

TFF 1. Lig'in 3. hafta karşılaşmasında yarın saat 19:00'da Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan takımımız maçın hazırlıklarını tamamladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde, Teknik Direktörümüz Mustafa Özer ve yardımcı antrenörlerimiz yönetiminde saat 11:00'de başlayan ve yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanda oyuncularımız ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışmalarla hazırlıklarını tamamladılar.

Eskişehirsporumuz, antrenmanın ardından 13:15'te maçın oynanacağı İzmir'e hareket etti.

Kulüp doktorumuz ve Sağlık Kurulumuzun vermiş olduğu bilgiler doğrultusunda; sağ kasık kasında (adduktor) yaralanma nedenli tedavisi devam eden Muhammet Yahya Akbulut bugun düz koşulara başlarken, 2 gün önce idmanda sakatlanan oyuncumuz Berkay Tanır'ın sağ kalça sartorius kasında yaralanma nedeniyle tedavisi devam etmekte olup Altay maçı kadrosunda yer alamayacaktır. Oyuncumuz Sezgin Coşkun'un ise rehabilitasyonu devam etmekte olup, takımla blrikte antrenmanlarda yer almaktadır.

Diğer yandan; Covid-19 testi pozitif olan 1 oyuncumuzun yanı sıra; testi pozitif olan sporcuyla uzun süreli yakın teması olan bir sporcumuz da tedbir amaçlı izolasyonda olup kadroda yer almayacaktır.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.