Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

KURTULUŞ KURULUŞTA KAMPANYASI İLE KULÜBÜMÜZE DESTEK OL

Kurtuluş Kuruluşta Kampanyası ile Kulübümüze Destek Ol
16.04.2020
Okunma sayısı : 3799
Haberi paylaş :

Değerli Eskişehir ve Eskişehirspor Gönüllüleri,

Eskişehirspor Yönetim Kurulu olarak “Kurtuluş Kuruluşta” diyerek tarihimizden aldığımız ilham ile geleceğimizi yeniden inşa edecek örnek bir mücadeleye başladık.

Genç ve arma sevdalısı futbolcularımız, taraftarımız ve yönetim kurulumuzla #Bizbize tarihimizin en zor ama en kutsal günlerini yaşıyoruz.

Bu mücadele ancak bütün bir şehrin, bu şehre değer katan, bu şehre renk katan, bu şehrin markasını güçlendiren sizlerle zafere ulaşacaktır.

Gençlerimizin sahadaki, dünyanın en özel korosunun ise tribündeki dik duruşu ve mücadelesi için şimdi formayı terletme sırası bu şehre gönül verenlerde.

Kurtuluş şifremiz olan 1965’ten ilham alarak 1965 TL bağışla bu mücadeleye destek olacak 10 Bin Eskişehir Sevdalısı arıyoruz.

Yönetim kurulumuzun 1 Milyon TL bağış ile başlattığı bu kampanyada başta tüm Odalarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızın Başkanları, yönetim kurulları, meclis üyeleri, meslek komiteleri ve değerli üyelerinin katkılarını ivedilikle beklediğimizi belirtmek istiyoruz.

Kurtuluş 1965 ile gelecek…

Kurtuluş kuruluşta parolasıyla başlatılan 10.000 kişiden 1965 TL kampanyamıza destek vermek isteyen gönüllüler için hesap bilgilerimiz;

DENİZBANK ORGANİZE (TEKSAN) ŞUBESİ

Eskişehirspor Kulübü Derneği İktisadi İşletmesi

Türk Lirası Hesabı

TR59 0013 4000 0045 0369 3000 05

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.