Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

İSTANBULSPOR MAÇI HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI

İstanbulspor Maçı Hazırlıklarımız Başladı
21.10.2020
Okunma sayısı : 1542
Haberi paylaş :

TFF 1. Lig'in 7. hafta mücadelesinde deplasmanda Pazar günü 16:00'da İstanbulspor ile karşılaşacak olan Eskişehirsporumuz, maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde, Teknik Direktörümüz İlhan Var yönetiminde saat 12:00'de yapılan antrenmanı, dün oynanan Samsunspor maçında ilk 11'de oynayan oyuncularımız rejenerasyon ile tamamlarken; diğer futbolcularımız ısınma çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptılar.

Diğer yandan; dün akşam oynadığımız Samsunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Muhammet Yahya Akbulut’un yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda sol dizinde iç yan bağ yaralanması ve rekonstrukte ön çapraz bağ yaralanması tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun tedavisi sonrası ağrı ve ödemi azaldığında, cerrahi gerekliliği açısından yeniden muayene ve MR tetkikleri değerlendirilecektir. Aynı şekilde dün oynanan karşılaşmada sakatlanarak maça devam edemeyen sporcumuz Bedirhan Altunbaş’ın ise yapılan muayene ve çekilen MR sonucunda sağ kalça (adduktor) adelesinde yaralanma tespit edilmiş olup, tedavisine sağlık ekibimiz gözetiminde başlanmıştır.

Takımımız, hazırlıklarına yarın 16:00'da yapacakları antrenman ile devam edecek.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.