Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

PEPSİ ‘YILDIZ FUTBOLCU SEMİNERLERİ’ ESKİŞEHİR’DEYDİ

Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’ Eskişehir’deydi
01.11.2021
Okunma sayısı : 718
Haberi paylaş :

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi, TSYD iş birliğiyle futbolu desteklemeye ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’ projesi ile devam ediyor.  Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO işbirliği ile genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ilki Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde gerçekleşti.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, günün anısına Başkan Yardımcımız Mete Yılmaz ve Altyapı Koordinatörümüz Serdal Eroy’a günün anısına plaket takdim etti.

Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde; Teknik Direktör Yılmaz Vural, A Milli Takım formasını giyen Türk futbolunun deneyimli ismi Engin Baytar ve Spor Programı Sunucusu ve Spikeri Melih Gümüşbıçak, genç futbolcularımızla anılarını paylaşarak deneyimlerini aktardılar.

Ek olarak; spor konusunda uzman Ortopedi Uzmanı Samet Ordu  yetenek sürdürülebilirliği kapsamında; spor yaralanmaları ve bu yaralanmaların nasıl önüne geçilebileceği konusunda  bilgi verirken, ÇEVKO’dan Fatih Arslan geri dönüşüm konusunda bilnç kazanmak ve bunun önemi hakkında bilgi verdi. Eskişehir Teknik Üniversitesi’nden Doç Dr. Barış Gürol ise genç futbolcuların atletik performanslarını artırıcı yorumlarıyla etkinlikte yer aldı.

 eminerlere katılan genç yeteneklere pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar hediye edildi.

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.