Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

 

Eskişehirspor Web Sitesi Yenilendi

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU’NDAN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan Kulübümüze Ziyaret
08.06.2022
Okunma sayısı : 1129
Haberi paylaş :

Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün kulübümüzü ziyaret etti.

Eskişehir Valimiz Erol Ayyıldız, Kulüp Başkanımız Mehmet Şimşek, yönetim kurulu üyelerimiz, sporcularımız ve çok sayıda taraftarımız tarafından Vali Hanefi Demirkol Tesislerimizde karşılanan Bakanımız; yöneticilerimizle yaptığı özel görüşmenin ardından sporcularımız ve taraftarımız ile bir araya geldi.

Spor Bakanımız Sayın Kasapoğlu uzun zamandır beklenen buluşmada altyapı tesislerimizin, geleceğimizin inşasını kuracak sporcularımızı yeniden yetiştirebilmek adına inşa edileceğinin sözünü verdi.

Kasapoğlu, Eskişehirsporumuzun en kısa zamanda mazisindeki şanlı günlere dönmesini umut ettiğini ise “Bazı markalar vardır, ünü sınırları ve çağları aşar. Şimdi böyle bir markanın çatısının altındayız. Eskişehirspor çok büyük ilklere imza atmış öncü bir kulüp. Eskişehirspor’un daha güçlü yarınlara yürümesi hepimiz açısından çok mühim. Bu yüzden bugün buradayız. Bugüne kadar yetiştirdiği bir çok yıldızı yine yetiştirebilmesi için var olan akademiyi büyütmek en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

Spor Bakanımız son olarak yapılan karşılaşama için teşekkürlerini ileterek, burada altyapısıyla, kadın futbol takımıyla, taraftarıyla çok büyük bir enerji var. Amacımız bu enerjiyi hep birlikte sevgiyle büyüterek aydınlık yarınlara hep birlikte yürümek” dedi.

Bakanımıza nazik ziyaretinde göstermiş olduğu içtenlikten ve kulübümüze vermiş olduğu desteklerinden dolayı, AK Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan'a ise görüşmenin sağlanması hususunda göstermiş olduğu emeklerden dolayı camiamız adına teşekkür ederiz. 

Orjinal boyuttaki fotoğraflara ulaşmak için Basın Girişi yapabilirsiniz.